Ydelser

Ydelser

Pressemeddelelser

Hos Pencil PR hjælper vi vores kunder med at identificere ’den gode historie’, der skal ligge til grund for udarbejdelse af en pressemeddelelse.

Læs mere
Ydelser

Håndtering af SoMe

Hos Pencil PR hjælper vi vores kunder med at håndtere deres Sociale Medier, det være sig virksomhedens Instagram, Facebook eller LinkedIn profil.

Læs mere
Ydelser

Produkttests

Til kunders produktlanceringer står Pencil PR for udsendelse af produkter til test på landets redaktioner samt til relevante bloggere og influencere.

Læs mere
Ydelser

Debatindlæg

Hvis du tegner din virksomheds billede udadtil enten som talsperson, adm. direktør eller som ekspert på et givent område kan det være nødvendigt af og til at blande sig i debatten i aktuelle medier.

Læs mere
Ydelser

Case stories

Case stories er ofte en god måde, hvorpå man kan forklare eller eksemplificere, hvad det egentlig er, man beskæftiger sig med i praksis, fordi det netop er en fortælling om en virkelig begivenhed.

Læs mere
Ydelser

Tekstproduktion

Pencil PR varetager al form for tekstproduktion - det være sig produktion af brochurer, nyhedsbreve, hjemmesidetekster, produktbeskrivelser, opslag til social medier eller lignende.

Læs mere
Ydelser

Oversættelser/sproglig tilpasning

Pencil PR varetager oversættelsesopgaver for en del af vores kunder, særligt når det gælder oversættelse fra svensk, norsk eller engelsk.

Læs mere
Ydelser

One-to-one interviews

Pencil PR opsætter one-to-one interviews for vores kunder. Dvs. at vi sammen med kunden identificerer relevante aktuelle emner, som vi efterfølgende forsøger at ’sælge ind’ til udvalgte nøglejournalister.

Læs mere
Ydelser

Nyhedsbreve

Pencil PR hjælper vores kunder med at skrive nyhedsbreve. Vi varetager alt lige fra research i forhold til indhold, over selve tekstarbejdet til opsætning og print.

Læs mere
Ydelser

Pressemøder

Pencil PR har stor erfaring i at arrangere pressemøder på vegne af vores kunder.

Læs mere
Scroll to Top