Om Pencil PR

Om Pencil PR

Pencil PR er stiftet af Christina Vedel, der har mere end 20 års solid erfaring fra PR- og kommunikationsbranchen. Bureauet er i særdeleshed specialiseret indenfor lifestyle og consumer produkter, lige såvel som erfaringen er stor inden for IT, gadgets og entertainment.

Vi har mange års erfaring med håndtering af PR for en lang række store danske såvel som internationale virksomheder. Vi arbejder med alle typer projekter lige fra store nordiske PR opgaver, hvor vi som lead-agency påtager os rollen som projektleder og tovholder i forhold til vores nordiske samarbejdspartnere, til de mere lokalt funderede PR projekter, hvor vi fx fungerer som kundens outsourcede kommunikationsenhed eller slet og ret hjælper med at løse enkeltstående kommunikationsopgaver.

Sådan arbejder vi!

Vi arbejder ofte med vores kunder på retainerbasis, hvor vi etablerer et langsigtet samarbejde, som sikrer et kontinuerligt fokus på kundens kommunikationaktiviteter. Der bliver typisk udarbejdet en kommunikations/PR-plan for et halvt år ad gangen, hvor overordnede mål fastlægges, og der aftales hvilke konkrete aktiviteter, der skal iværksættes for at nå målet.

Når vi ikke arbejder på retainerbasis, arbejder vi på projektbasis, dvs. at vi arbejder med et konkret defineret og afgrænset projekt. Det er ofte tilfældet i forbindelse med enkeltstående produktlanceringer eller lignende.

Scroll to Top