ExperiSense

Igennem 5 år har Pencil PR hjulpet den Skandinaviske distributionsvirksomhed ExperiSense med at skabe omtale af en lang række af deres internationale brands indenfor gastroverdenen det være sig de lækre Schweiziske stavblendere fra Bamix, high-end espressomaskiner fra Italienske Rocket, de eksklusive Vita juicere fra Novis og ikke mindst de bundsolide røremaskiner TEDDY Varimixer. 

Pencil PR har sammen med ExperiSense afholdt en lang række presseevents, hvor vi har inviteret journalister og bloggere til at komme og røre deres egen dej og høre om bagermesterens hemmelige tricks til at skabe den helt rette dej, der giver det perfekte brød. Vi har afholdt barista-events på Kontra Kaffe for at demonstrere både espressomaskiner og grindere, lige såvel som vi har inviteret journalister til at komme og prøve kræfter med de Schweiziske stavblendere fra Bamix og fremtrylle deres egne pestoer m.m. Ved Torvehallerne i København har vi inviteret journalister og bloggere til at komme og smage de helt friskpressede juicer fremstillet på de lækre og farverige Vita juicere fra Novis.

Ind imellem diverse events har vi informeret pressen om produktnyheder og sørget for, at de altid var bekendt med de nyeste trends og high-end produkter på gastrofronten.

Scroll to Top